Ochrana osobních údajů a Cookies

1. NIKÉ Clinic s.r.o., se sídlem sady Komenského 605/1, 737 01, Český Těšín, IČ 05853591, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 69653 jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovávají v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení,
  • emailovou adresu,
  • telefon
  • Město

2. Jméno, příjmení, adresu, email a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností NIKÉ Clinic s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a NIKÉ Clinic s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno společnosti NIKÉ Clinic s.r.o., tedy správcem osobních údajů.

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy správce nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

 

Cookies

Společnost NIKÉ Clinic s.r.o., se sídlem sady Komenského 605/1, 737 01, Český Těšín, IČ 05853591, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 69653, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.nikeclinic.cz. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovateli služeb a platformy Google.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Společnost NIKÉ Clinic s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:
Typ: Cookies třetích stran
Název: Google Analytics
Účel: Získání statistických informací
Expirace: Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění